Elkészítés: Az őszibaracklét egy lábaskába öntjük, hozzáadjuk a cukrot, és szelíd tűzön a felére beforraljuk, hagyjuk kihűlni. Az őszibarackokat megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk, vékony gerezdekre vágjuk, meglocsoljuk kevés citromlével, hogy meg ne barnuljanak.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra.
Az őszibarackléhez adjuk a likőrt, összeforgatjuk az őszibarackkal, majd kivajazott sütőtálba öntjük.
A maradék vajat a liszttel, a fahéjjal és az őrölt mandulával összemorzsoljuk, az őszibarack tetejére szórjuk egyenletesen.
Előmelegített 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.