Elkészítés: Az őszibaracklét egy lábaskába öntjük, hozzáadjuk a cukrot, és szelíd tűzön a felére beforraljuk, hagyjuk kihűlni. Az őszibarackokat megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk, vékony gerezdekre vágjuk, meglocsoljuk kevés citromlével, hogy meg ne barnuljanak.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra.
Az őszibarackléhez adjuk a likőrt, összeforgatjuk az őszibarackkal, majd kivajazott sütőtálba öntjük.
A maradék vajat a liszttel, a fahéjjal és az őrölt mandulával összemorzsoljuk, az őszibarack tetejére szórjuk egyenletesen.
Előmelegített 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.