Elkészítés: A pulykamellet felszeleteljük, kiklopfoljuk és a pulykafűszerrel beszórva állni hagyjuk 10 percig, majd a pulykaszeletek mindkét oldalát hirtelen kisütjük. Egy kivajazott tepsibe helyezzük a hússzeleteket. A juhtúrót és a tejfölt összekeverjük, a lilahagymát vékony szeletekre vágjuk. A hagymaszeleteket rátesszük a húsra, majd ezután a túrós-tejfölös keveréket, végül ráreszeljük a sajtot is. Előmelegített sütőben 200 fokon 15 percig fóliával lefedve sütjük, majd még 5 percig fólia nélkül. Rizzsel vagy sült krumplival és salátával tálaltjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.