Elkészítés: A húst felszeletelem, kicsit kiklopfolom, majd lisztben megforgatom. Ezután a 6 kanál olajat és a 10 dkg vajat felmelegítem, és a húst natúr szeletként megsütöm. Tepsibe teszem.
A hús után visszamaradt vajas lében megpárolom a megtisztított, felszeletelt gombát, leveszem a tűzről, befűszerezem borssal, sóval, majd a hússzeletekre elosztom. A gomba tetejére fektetem a sonkaszeleteket, majd a sajtot, és 200 fokos előmelegített sütőben addig sütöm, amíg a sajt megpirul.
A körethez a krumplit félpuhára főzöm. A hús és a gomba visszamaradt sütőlevéhez adom a másik 10 dkg vajat, felolvasztom, és a leszűrt krumplit ebben sütöm készre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.