Elkészítés: A húst felkockázzuk, üvegtálba rakjuk, majd oregánóval és pépesített fokhagymával, apróra vágott petrezselyemzölddel, sóval és borssal ízesítjük. Meglocsoljuk a citrom kifacsart, szűrt levével, az olajjal, a borral, majd jól összekeverjük. Közétesszük a babérlevelet, lefedjük, és legalább 12 órára a hűtőbe tesszük.
Leszűrjük, kivesszük belőle a babérleveleket, majd grillsütőben vagy parázs felett 15 perc alatt megsütjük.
Petrezselyemmel és citromkarikákkal díszítve tálaljuk, kínálhatunk mellé salátá vagy parázsban sült burgonyát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.