Elkészítés: A páchoz valókat előző nap egy fedeles tálban összekeverem. A csirkemellet a csontról lefejtem, és vékonyabb csíkokra vágom, beleforgatom a pácba, lefedem, és beteszem a hűtőbe.
Másnap a wokban vagy a széles serpenyőben hirtelen megsütöm a pácból kiemelt csirkemellcsíkokat, ezután a nagyobb darabokra vágott gomba következik, majd a zöldségkeverék.
Magas hőfokon pirítom együtt őket, majd szójaszósszal és 1 dl borral felöntöm, és fedő nélkül pirítom tovább. A szilvaszemeket csíkokra vágom, végül ezeket is a keverékhez adom. Fűszerezem őrölt fahéjjal, mézzel, gyömbérrel, végül egy kevés sóval. A szilvának nem kell sok pirítás, akkor jó, ha még egyben van és nem kunkorodik le a héjáról.
Végül a wok tésztát is belekeverem, 2 dl vizet öntök hozzá, elkeverem, és 3-4 perc alatt elkészül az étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.