Elkészítés: A tarját 3 cm nagyságú kockákra, a vöröshagymát 1 cm vastag karikákra vágjuk, rétegesen, váltakozva edénybe helyezzük, és a fűszerezett bort ráöntjük. Lehetőleg 1:1 arányú legyen a hús és a hagyma. 1-2 napra pácolásra hűtőbe tesszük.
A mártáshoz való anyagokat összeturmixoljuk, és szintén hűtőbe tesszük.
A sütés napján a pácolt húst és a hagymát vasnyársra húzzuk, alufóliával betekerve parázs fölött pároljuk. Ha a hús megpuhult, a fóliát eltávolítva szép pirosra sütjük.
A hús- és hagymadarabokat a mártásba forgatva fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.