Elkészítés: A tarját 3 cm nagyságú kockákra, a vöröshagymát 1 cm vastag karikákra vágjuk, rétegesen, váltakozva edénybe helyezzük, és a fűszerezett bort ráöntjük. Lehetőleg 1:1 arányú legyen a hús és a hagyma. 1-2 napra pácolásra hűtőbe tesszük.
A mártáshoz való anyagokat összeturmixoljuk, és szintén hűtőbe tesszük.
A sütés napján a pácolt húst és a hagymát vasnyársra húzzuk, alufóliával betekerve parázs fölött pároljuk. Ha a hús megpuhult, a fóliát eltávolítva szép pirosra sütjük.
A hús- és hagymadarabokat a mártásba forgatva fogyasztjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.