Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Mákos guba  recept
Mákos guba
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
30 perces sajtos rúd recept
30 perces sajtos rúd
Diós és mákos bejgli egyszerűen recept
Diós és mákos bejgli egyszerűen
Klasszikus kocsonya recept
Klasszikus kocsonya
Franciasaláta (alaprecept) recept
Franciasaláta (alaprecept)
Pihe-puha mézeskalács recept
Pihe-puha mézeskalács
A legfinomabb gesztenyekrémleves recept
A legfinomabb gesztenyekrémleves
Forralt bor egyszerűen recept
Forralt bor egyszerűen
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Lencsegulyás recept
Lencsegulyás
Fanta szelet egyszerűen recept
Fanta szelet egyszerűen
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Zserbó – az eredeti recept recept
Zserbó – az eredeti recept
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Tiramisu egyszerűen recept
Tiramisu egyszerűen
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Lencsefőzelék recept
Lencsefőzelék
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Pácolt sertéskaraj olajbogyóval töltve recept
recept
Mester

Pácolt sertéskaraj olajbogyóval töltve

0 perc
4 adag
Átlagos
5
2004. 07. 22.

Elkészítés

Előkészítés: A húst megmossuk, megtisztítjuk, négy szeletet vágunk belőle, és a szeleteket felszúrjuk. Vékony csíkokra vágjuk a szalámit, az olajbogyókat pedig durvára, és keveréküket betöltjük a húsokba. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk, elkeverjük a paprikakrémmel, az olajjal, és bekenjük vele a húsokat. Jól záródó edénybe tesszük, és hűtőben 1-2 napig érleljük.

Elkészítés: Fogyasztás előtt kíméletesen, legalább 15 percig sütjük, hogy átsüljön a hús, de ügyeljünk, nehogy kiszáradjon. Sózni nem szükséges. Elkészítjük a ragut. Ha a készítés módja engedi, akkor a hús mellett, ha nem, akkor külön serpenyőben, de lehet szeletekben, rácson is elkészíteni, ez esetben másként kell darabolni. A hagymát meghámozzuk, cikkekre vágjuk. Apró kockára daraboljuk a szalonnát, feltesszük pirítani, majd rátesszük a hagymát, és összepirítjuk. Megmossuk, cikkekre vágjuk a paradicsomot, a szalonnára tesszük a petrezselyemmel együtt. Ha szükséges, a ragut megsózzuk, megborsozzuk, majd a felszeletelt hússal tálaljuk. Adhatunk mellé rizst, burgonyát, savanyúságot is – tetszőlegesen.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 nap múlva
1 adag: 642 kcal

Megjegyzés
Fotó: Komáromi Zoltán Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg.

Recept értékelése

5 / 5

1 értékelés

Ajánljuk még

Zserbópite
Recept
Egyszerű

Zserbópite

60 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Panettone (olasz specialitás)
Recept
Rafinált

Panettone (olasz specialitás)

105 perc
|
8 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Klasszikus zakuszka
Recept
Egyszerű

Klasszikus zakuszka

45 perc
|
12 adag
|
Átlagos
KOCSIS BÁLINT szerző profilképe

KOCSIS BÁLINT

Sárgaborsó-krémleves
Recept
Egyszerű

Sárgaborsó-krémleves

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Klasszikus képviselőfánk
Recept
Mester

Klasszikus képviselőfánk

65 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Pallagi Flóra szerző profilképe

Pallagi Flóra

Pho leves marhahúsból
Recept
Mester

Pho leves marhahúsból

180 perc
|
6 adag
|
Költséges
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel
Recept
Mester

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel

135 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Sült szilvás gesztenyetorta
Recept
Rafinált

Sült szilvás gesztenyetorta

120 perc
|
12 adag
|
Költséges
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Nagyon csokis karamellás keksztorta
Recept
Egyszerű

Nagyon csokis karamellás keksztorta

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
 Szandi szerző profilképe

Szandi

Friss receptek

Zserbópite recept
Recept
Egyszerű

Zserbópite

60 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Panettone (olasz specialitás) recept
Recept
Rafinált

Panettone (olasz specialitás)

105 perc
|
8 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Klasszikus zakuszka recept
Recept
Egyszerű

Klasszikus zakuszka

45 perc
|
12 adag
|
Átlagos
KOCSIS BÁLINT szerző profilképe

KOCSIS BÁLINT

Sárgaborsó-krémleves recept
Recept
Egyszerű

Sárgaborsó-krémleves

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Klasszikus képviselőfánk recept
Recept
Mester

Klasszikus képviselőfánk

65 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Pallagi Flóra szerző profilképe

Pallagi Flóra

Pho leves marhahúsból recept
Recept
Mester

Pho leves marhahúsból

180 perc
|
6 adag
|
Költséges
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel recept
Recept
Mester

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel

135 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Sült szilvás gesztenyetorta recept
Recept
Rafinált

Sült szilvás gesztenyetorta

120 perc
|
12 adag
|
Költséges
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Nagyon csokis karamellás keksztorta recept
Recept
Egyszerű

Nagyon csokis karamellás keksztorta

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
 Szandi szerző profilképe

Szandi

Brassói aprópecsenye air fryerben recept
Recept
Egyszerű

Brassói aprópecsenye air fryerben

50 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Vidék íze szerző profilképe

Vidék íze

Gesztenyekrémes piskótatekercs egyszerűen recept
Recept
Egyszerű

Gesztenyekrémes piskótatekercs egyszerűen

60 perc
|
8 adag
|
Költséges
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Mézes puszedli egyszerűen recept
Recept
Egyszerű

Mézes puszedli egyszerűen

45 perc
|
15 adag
|
Megfizethető
Tündi konyha szerző profilképe

Tündi konyha

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.