Előkészítés: A mazsolákat beáztatjuk langyos vízbe. A tőkehalakat megmossuk, lecsepegtetjük. A hagymát meghámozzuk, és karikákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, a halat lisztbe forgatjuk, és mindkét oldalát pirosra sütjük az olajban. Megsózzuk, megborsozzuk, és félretesszük. A visszamaradt olajra dobjuk a hagymát, hozzáteszünk fél pohár vizet, a babérlevelet, a kakukkfüvet, és addig főzzük, amíg a hagyma üveges lesz. A mazsolát lecsöpögtetjük, a hagymához adjuk, megöntözzük az ecettel, és hagyjuk, hogy a lé felére elfőjön. Ráöntjük a maradék olajat, és felforraljuk. A páclét a halakra öntjük, és 2 órán át állni hagyjuk, hogy átvegyék az ízeket. Sós vízben főtt krumpli illik hozzá.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra 30 perc múlva
1 adag: 195 kcal köret nélkül
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.