Elkészítés: A burgonyát meghámozom,cikkekre vágom. A padlizsánt karikákra vágom, besózom.
A padlizsánkarikákat egy jénai tálba lerakom, a cikkekre vágott krumplit szorosan egymás mellé teszem rá. Sózom, mediterrán fűszersóval megszórom, olívaolajjal kicsit meglocsolom. (Nem diétás napokon füstölt szalonna jár a tetejére, úgy az igazi!) Sütőben 3/4-es tűzerővel pirosra, kérgesre sütöm.
A paradicsomot cikkekre vágom, a fokhagymát megpucolom, pélcikákra vágom. Amikor a krumpli már pirosodik, a fokhagymával összeforgatott paradicsomot a tetejére rakom, és még 20percig sütöm.
Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel megszórom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.