Elkészítés: A megmosott padlizsánokat (hústűvel vagy fa grillpálcával szurkáljuk meg, különben felrobbanhat a sütőben!!!) és a paprikákat egészben a sütőben megsütjük, úgyhogy a héja picit odakapjon. A paprikákat előbb ki kell venni.
Amikor kihűltek, a paprikának eltávolítjuk a szárát és a magjait, a húsát lekaparjuk a héjáról egy tálba. A padlizsánnak is lehúzzuk a héját, és a tálba rakjuk. A padlizsánt és a paprikát összeturmixoljuk, keverünk bele 3-4 evőkanál majonézt, belepréselünk 3-4 gerezd fokhagymát, sót, borsot ízlés szerint.
Pirítós kenyérre kenve, lilahagymával és paradicsommal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.