Elkészítés: A felforrósított olajon megpirítom a bacont, majd hozzáadom a felaprított vöröshagymát, megpárolom. Hozzáadom a csirkemellkockákat, és fedő alatt azt is megpárolom, közben néha megkavarom.
Amikor puhább a hús, hozzáadom a padlizsándarabokat, és fedő alatt tovább párolom, míg egy kis levet ereszt. Ezután sózom, borsozom, hozzáadom a felkockázott paprikát és legvégül a paradicsomdarabokat is, és szintén fedő alatt hagyom közepes lángon főni, amíg a hús és a zöldségek szép puhára főnek, de vigyázok, hogy a paradicsom ne főjön túl.
Amikor kész, megszórom bazsalikommal. Ízlés szerint metélőhagyma és/vagy őrölt kömény is adható hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.