A megtisztított, finomra vágott vöröshagymát pároljuk üvegesre 1 ek olajon. Dobjuk rá a megtisztított, lehártyázott, feldarabolt májat, és forgassuk össze. Ízesítsük egy kevés sóval, borssal, továbbá a morzsolt kakukkfűvel és majoránnával.
Serpenyőben forrósítsunk fel 2 ek olajat, és pirítsuk meg rajta a megmosott, felkockázott padlizsánt. Azután adjuk a májhoz a paradicsompürével együtt, és süssük addig, amíg a hús teljesen átsül. Végül sózzuk meg.
A burgonyát főzzük meg sós vízben, majd szűrjük le, óvatosan hámozzuk meg, és vágjuk fel cikkekre. Pirítsuk meg azokat a maradék olajon. Közben hintsük meg egy kevés borssal. Azután szedjük ki, és forgassuk meg a visszamaradt zsiradékon az ízlés szerint feldarabolt vagy egészben hagyott bébikukoricákat.
Keverjük a burgonyacikkeket a padlizsános májhoz, végül halmozzuk rá a bébikukoricákat. Egy kevés felaprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.