Elkészítés: Egy evőkanál olajat nagy serpenyőben felhevítünk, s megfonnyasztunk rajta a zúzott fokhagymát és az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a meghámozott, feldarabolt paradicsomot, a kicsumázott, felszeletelt piros húsú paprikát, 1 kávéskanál őrölt paprikát, s 5 percig pároljuk. Hozzáadunk 20 dkg hosszú szemű rizst, 1 mokkáskanál kurkumát, és elkeverjük vele. Három percig főzzük, felöntjük húslevessel, felforraljuk, lefedjük, s a lángot levéve tizenöt percig főzzük. Hozzáadjuk a garnélarákokat és a kagylót, és három percig főzzük. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.