Elkészítés: Főzzük meg egyben a 2 csomag vaníliás pudingot 6 dl tejben, hozzáadva 7 evőkanál kristálycukrot, folyamatosan kevergessük főzés közben. Egy pudignál sűrűbb krémet kapunk.
A sűrűbb palacsintatésztához keverjünk ki 22 dkg lisztet 4 dl tejjel, 3 tojássárgájával, 2 evőkanál cukorral és 1-1 csomag sütőporral és vaníliás cukorral. Palacsintasütő serpenyőben süssünk vastag palacsintákat, kb. 6 db lesz.
Ha kész, akkor egy köralakú tepsit kenjünk ki vajjal, lisztezzük, és a közepébe tegyünk 1 palacsintát. Kenjük meg pudinggal, és így tovább 1 réteg palacsinta 1 réteg puding.
A 3 megmaradt tojásfehérjét verjük kemény habbá, öntsünk hozzá 20 dkg porcukrot és 1 kávéskanál citromlevet. Verjük robotgéppel egész keményre. Ezzel a habbal kenjük be a sütink tetejét és oldalát is, majd a maradékból nyomjunk habcsókokat a tetejébe habzsákkal.
Előmelegített sütőben kb. 3 percig süssük, amíg a teteje picit megbarnul. A külső hártya keményszik csak meg, így ropogós lesz beleharapva, viszont utána találkozunk a lágy habbal, isteni! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.