Elkészítés: Az olajon üvegesre pirítom az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadom a zúzott fokhagymát, és a tűzről lehúzva belekeverem a pirospaprikát. A csirkeszárnyakat rádobva párszor átforgatom, majd felöntöm vízzel. Lefedve, nagy lángon elkezdem felfőzni. Közben a burgonyát felkockázom, és azt is beledobom. Ha a leves felfőtt, kis lángra veszem, és beleteszem a májakat is. (Azért nem előbb, hogy a leves ne legyen a májtól zavaros!) Megfűszerezem, és lassan főzöm tovább. Ha a hús már majdnem jó, akkor dobom bele a borsót, később a felszeletelt paprikát és a lehéjazott, felszeletelt paradicsomot. Ha már minden megpuhult, újra felfőzöm, és a tejfölben csomómentesre elkevert liszttel behabarom. Ekkor lehet bele még tésztát is főzni, ha még tartalmasabbá kívánjuk tenni levesünket. Megkóstolom, és ha még savanykásabbra akarom, akkor borecetet vagy citromlevet adok hozzá. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.