Elkészítés: A hagymát üvegesre pároljuk a zsíron, a tűzről lehúzva meghintjük pirospaprikával. A megmosott, kockára vágott húst rátesszük a hagymára, sózzuk, és addig pároljuk, míg a hús kiengedi a levét, majd annyi vízzel engedjük fel, amennyi levest szeretnénk. Belerakjuk a babérlevelet, az ételízesítőt, az apróra vágott fokhagymát, a zöldbabot (ha fagyasztott, akkor csak a végén adjuk hozzá). Ha már puha a hús, a felkockázott krumplit is beletesszük. Míg fő, világos rántást készítünk, ha puha a krumpli, a rántást beletesszük, jól kifőzzük. A végén a tejfölben 2 kanál forró levest elkeverünk, és így öntjük a kész levesbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.