Elkészítés: Az írót és a tejszínt keverjük össze a cukorral és a vaníliamagokkal, majd tegyük forralóedénybe, melegítsük fel. Amint elérné a forráspontot, zárjuk el alatta a gázt, és keverjük hozzá az előzőleg hideg vízbe áztatott és kicsavart zselatinlapokat. Keverjük addig, míg feloldódik a zselatin, majd öntsük tálkákba, pohárkákba, hagyjuk szobahőmérsékleten hűlni, majd tegyük hűtőbe 3-4 órára, amíg teljesen megszilárdul.
Közben készítsük el a karamellszószt. A cukrot olvasszuk meg egy tapadásmentes serpenyőben, majd ha borostyánszínűvé vált, adjuk hozzá az olívaolajat, a sót és a tejszínt. Keverjük teljesen simára, majd hűtsük ki.
A már megszilárdult pudingok tetejére csurgassunk a karamellszószból.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.