Elkészítés: A paprikát alapos mosást követően 200 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt megsütöttem, majd nejlonzacskóba rakosgattam. Közben a paradicsomokat 2 percre forró vízbe dobtam, meghámoztam, felkockáztam. A vöröshagymát és a napon szárított paradicsomot felaprítottam, a fokhagymát fokhagymanyomón átpréseltem.
A paprikát, mikor kissé kihűlt, meghámoztam, kicsumáztam, a paprika húsát kisebb kockákra vágtam.
Egy közepes méretű fazékban a vöröshagymát és a szárított paradicsomot kissé megpirítottam, majd hozzáadtam az átpréselt fokhagymát. Folyamatos keverés mellett hozzáadtam a paprika- és paradicsomkockákat. Az egészet fedő nélkül 4-5 percig főztem, majd fűszereztem, felöntöttem a zöldséglevessel, és a forrástól számítva nagyjából 5 percig főztem, majd hozzáadtam a tejszínt, és mikor újra forrni kezdett, elzártam a tűzhelyt.
A levest botmixerrel pürésítettem, majd egy nagyobb szűrőn több részletben átpasszíroztam, hogy a paradicsom magjai ne kerüljenek a kész levesbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.