Elkészítés: A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A tejszínt a pirospaprikával sűrűre főzzük, sózzuk, borsozzuk. Kivajazott tűzálló tálba (vagy tepsibe) belekarikázzuk a pritaminpaprikát, picit megsózzuk, ráfektetjük a hússzeleteket, rákarikázzuk a paradicsomot, majd ráöntjük a tejszínes szószt. Alufóliával letakarjuk, majd előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük. Ha hús megpuhult, levesszük az alufóliát, és kissé megpirítjuk a tetejét. Apróra vágott friss petrezselyemmel díszítjük. Én krumplipürével és tejfölös uborkasalátával kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.