Elkészítés: A megmosott paradicsomoknak levágjuk a kalapját, majd kiskanállal kiszedjük a magját. Tálcára sorakoztatjuk, majd sóval, borssal megszórjuk, és az olívaolajjal meglocsoljuk. Ezután 2-3 órára hűtőbe tesszük pácolódni.
A márványsajtot keverőtálba tesszük, villával áttörjük, és belekeverjük a majonézt. 1-2 órára szintén hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Ezután a majonézes sajtkrémet a paradicsomokba töltjük, ha marad krém, a tányérra is halmozhatunk belőle. Friss petrezselyemmel díszítjük. Toast kenyeret kínáljuk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.