Elkészítés: Főzzük a tésztát kb. 10 percig sós vízben, majd szűrjük le.
Közben vágjuk össze a hagymát, dinszteljük meg egy kevés olajon. Aprózzuk fel a bazsalikomot és a paradicsomot, majd tegyük a hagymához. Öntsük hozzá a sűrített paradicsomot, kevés és ketchupot. Várjuk meg, míg felforr, tegyük hozzá a húsleveskockát és a kockára vágott sonkát. Kis lángon főzzük 5-6 percig.
Vágjuk apró kockákra a sajtot, és tálaláskor adjuk hozzá a paradicsomos szósszal összeforgatott tésztához.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.