Elkészítés: A paradicsomot leforrázzuk, a bőrét lehúzzuk, felszeleteljük és a magokat eltávolítjuk. A vöröshagymát és a fokhagymagerezdet megpucoljuk, és nem túl apró darabokra vágjuk. A kenyérszelet(ek) héját levágjuk, az olívaolajjal és a borecettel meglocsoljuk, majd a hagymákkal, a paradicsommal összekeverjük. Egy nagyobb fazékban az egészet hozzádjuk a levesléhez, és megsózzuk, megborsozzuk, majd körülbelül 4 órát a hűtőszekrényben pihentetjük. Apróra vágott snidlinggel, bazsalikommal és fűszerpaprikával ízesítjük, hidegen tálajuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.