Elkészítés: Egy vastagfalú edényben hevítsük fel az olajat, futtassuk meg rajta az aprított hagymát és fokhagymát. Ha már üveges a hagymánk, hozzáadhatjuk a paradicsomkonzervet, forraljuk össze, majd fűszerezzük paprikával és római köménnyel, és adjuk hozzá a haldarabokat. Öntsük fel az alaplével, és 10-12 percig hagyjuk rotyogni, amíg a szósz besűrűsödik.
Eközben lobogó sós vízben főzzük al dentére a tésztát, majd leszűrve adjuk a halhoz. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Tálaláskor szórjuk meg az ételt friss aprított petrezselyemmel, és facsarjunk rá kevés citromlevet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.