Elkészítés: Forró zsiradékban megdinsztelem a vöröshagymát, majd a fokhagymát, meghintem liszttel, kicsit átkeverem, félrehúzom, megszórom pirospaprikával, és azonnal felengedem kb. 1 liter vízzel. Sózom-keverem, majd a többi fűszerrel ízesítem, kevergetem újraforrásig. Közben beleadom a krumplikockákat, pár perc múlva egyenként a tojásokat (egymástól kicsit távol) a pohárból beleöntöm. Kicsit várok, amíg a tojások valamennyire szilárdulnak, óvatosan alákeverek, hogy ne tapadjanak az edény aljára. Hozzáadom a paradicsomkockákat is, együtt készre főzöm pár perc alatt. Közben ha szükséges, utána fűszerezem, pici cukorral és pár csepp ecettel is ízesítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.