Elkészítés: Villával szurkáljuk meg a padlizsánokat, tegyük sütőlapra, és 200 fokra előmelegített sütőben süssük 40 percig. Időnként forgassuk meg őket, hogy egyenletesen átsüljenek. Ha már puhák, vegyük ki a sütőből, vágjuk félbe hosszában, és kaparjuk ki a belsejüket, majd ha egy kissé kihűltek, kockázzuk fel a padlizsánhúst. A szószhoz reszeljük le a gyömbért, zúzzuk össze a fokhagymát, majd keverjük össze a hozzávalókkal, végül adjuk a padlizsánhoz. A paradicsomot kockázzuk fel, az újhagymát vágjuk karikákra a zölddel együtt. Keverjük a padlizsánhoz, majd az apróra vágott bazsalikommal hintsük meg a salátát. Pirítóssal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.