Elkészítés: Villával szurkáljuk meg a padlizsánokat, tegyük sütőlapra, és 200 fokra előmelegített sütőben süssük 40 percig. Időnként forgassuk meg őket, hogy egyenletesen átsüljenek. Ha már puhák, vegyük ki a sütőből, vágjuk félbe hosszában, és kaparjuk ki a belsejüket, majd ha egy kissé kihűltek, kockázzuk fel a padlizsánhúst. A szószhoz reszeljük le a gyömbért, zúzzuk össze a fokhagymát, majd keverjük össze a hozzávalókkal, végül adjuk a padlizsánhoz. A paradicsomot kockázzuk fel, az újhagymát vágjuk karikákra a zölddel együtt. Keverjük a padlizsánhoz, majd az apróra vágott bazsalikommal hintsük meg a salátát. Pirítóssal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.