Elkészítés: A csirkecombokat egyenként megkenjük vékonyan mustárral, megsózzuk, borsozzuk, kevés ételízesítőt teszünk rá. Egy tálba helyezzük, leöntjük 3-4 dl paradicsomlével, rászórjuk a majoránnát és a zúzott fokhagymát, összeforgatjuk, és letakarva betesszük a hűtőbe 2-3 órára vagy 1 éjszakára.
Amikor sütni akarjuk olajozott tepsibe tesszük, ráöntjük az edényből a páclét, lefóliázzuk, és előmelegített sütőben sütjük 20 percig, majd fólia nélkül készre sütjük.
Burgonyapüré vagy hagymás tört burgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.