Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük annyi liszttel, hogy jó puha, piskóta állagú tészta legyen, és magasabb szélű tepsiben megsütjük. Ha kész, vastagságtól függően 2 vagy 3 felé vágjuk. A töltelékhez a tejfölből, a lisztből és a vaníliáscukorból sűrű pépet főzünk, utána kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt krémmel összekeverjük.Ezzel kenjük meg a tésztalapokat. Tetejére csokimázt készítünk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.