Előkészítés: Az uborkát megmossuk, és apró kockákra vágjuk. A zöldfűszereket leöblítjük, és felaprítjuk. A paradicsomot megmossuk, és felszeleteljük. A salátaleveleket leöblítjük.
Elkészítés: A vajat összekeverjük a kecsöppel, megkenünk vele 2 szelet kenyeret. Az uborkát összekeverjük a zöldfűszerekkel és a túróval. Az egyik vajas kenyérre fektetünk egy salátalevelet, rásimítjuk a túrós krémet, és ráborítjuk a nem vajas kenyérszeletet. Erre fektetjük a maradék salátát, a sonkát, és a paradicsomot. Végül ráfordítjuk a maradék vajas kenyeret.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 adag: 2780 kJ/664 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.