Előkészítés: Az uborkát megmossuk, és apró kockákra vágjuk. A zöldfűszereket leöblítjük, és felaprítjuk. A paradicsomot megmossuk, és felszeleteljük. A salátaleveleket leöblítjük.
Elkészítés: A vajat összekeverjük a kecsöppel, megkenünk vele 2 szelet kenyeret. Az uborkát összekeverjük a zöldfűszerekkel és a túróval. Az egyik vajas kenyérre fektetünk egy salátalevelet, rásimítjuk a túrós krémet, és ráborítjuk a nem vajas kenyérszeletet. Erre fektetjük a maradék salátát, a sonkát, és a paradicsomot. Végül ráfordítjuk a maradék vajas kenyeret.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 adag: 2780 kJ/664 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.