Elkészítés: A kagylókat sós vízben 3-4 percig forralom. Közben a vöröshagymát apróra vágva megdinsztelem, majd hozzáadom a finomra vágott fokhagymát is. A kagylót leszűröm, kiválogatom (ami nem nyílt szét, kidobom, illetve a törött darabokat is kiszedem). A hagymához közben hozzáadom a bort, kicsit besűrítem fedő nélkül, majd hozzáadom a paradicsomszószt. Addig főzöm, amíg besűrűsödik.
A tésztát ezalatt kifőzöm, leszűröm, keverek hozzá 1 evőkanál vajat. Ráöntöm a kész szószt, majd a kagylókat is, és jól összekeverem.
Azonnal tálalható parmezánnal a tetején. Ha van friss bazsalikom, a tetejére díszítésnek tökéletes. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.