Elkészítés: A megtisztított, felszeletelt gombát tedd serpenyőbe, sózd meg, és addig süsd, amíg teljesen elfő a leve. Közben forralj vizet, tedd bele pár perce a paradicsomokat, majd hámozd meg (könnyebben lejön a héja), vágd fel nagyobb szeletekre, és öntsd a gombához. Szórd meg egy kevés borssal, és fedő alatt hagyd lassan főni. Ha a paradicsomdarabok nagyjából szétfőttek, akkor gyors keverés mellett hozzáadhatod a főzőtejszínt, hagyd, hogy összeforrjon a paradicsommal. Ezután fűszered a szószt bazsalikommal, kakukkfűvel és nagyon kevés szerecsendióval (ez utóbbi elhagyható). Most add hozzá az apóra vágott vagy összetört fokhagymát, és 2-3 percig fedő alatt hagyd főni a szósszal. Tálalhatod gyakorlatilag bármilyen olaszos tésztával, szerintem tagliatellével vagy spagettivel a legjobb. Ne keverd össze a tésztával, hanem külön tálald, ha szereted, megszórhatod némi sajttal, de a tejszín miatt nem feltétlenül szükséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.