Elkészítés: A karajt ujjnyi szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk (nem túl vékonyra, hogy ne száradjon ki), és sóval, valamint borssal fűszerezzük. Kis ideig állni hagyjuk. Közben a hagymát finomra aprítjuk, és az olajon üvegesre pírítjuk egy nagyobb méretű serpenyőben. Ezután a hússzeleteket a hagymára helyezzük, és pár pillanat alatt mindkét oldalát fehérre sütjük. Ezt követően felöntjük annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje a húst. Lefedjük, főni hagyjuk, néha pótoljuk az elfőtt vizet! Eközben - ha friss zöldbabot használunk - enyhén sós vízben pároljuk meg azt. A finomra vágott petrezselymet és a bazsalikomot adjuk a sűrített paradicsomhoz. Majd, ha a hús már majdnem elérte az általunk kívánt puhaságát, keverjük a szaftjába a paradicsomot, adjuk hozzá a zöldbabot, ha szükséges, öntsük még fel egy kis vízzel, és fűszerezzük ízlés szerint. Pár percig főzzük együt a paradicsomos szaftban. Köretnek rizst, esetleg gombás rizst ajánlok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.