Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk, kissé kiklopfoljuk, enyhén besózzuk.
A parajt felolvasztjuk, majd a levét kinyomkodjuk. Az egyik tojást és a répákat megfőzzük.
A töltelékhez egy tálba tesszük a kinyomkodott parajt. Almareszelőn belereszeljük a főtt tojást és a
paradicsompaprikát, beleütünk 1 nyers tojást. Kevés sóval fűszerezzük.
A húsokat szétterítjük, rákenjük a tölteléket. Ráhelyezünk 1-1 répát, és összegöngyöljük. Hústűkkel rögzítjük és panírozzuk. Olajban kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.