Elkészítés: A szalonnát apró kockákra vágjuk, és egy serpenyőben addig pirítjuk, míg kiolvad a zsírja. Ezek után hozzáadjuk a kockára szeletelt hagymát, és tovább pirítjuk, míg üveges lesz.
Az élesztőt felfuttatjuk a tejben. Miután felfutott, a liszthez öntjük, hozzáadjuk a tojásokat, a tejfölt, a sót, és jól kidagasztjuk. Majd hozzádagasztjuk a hagymás szalonnát, és visszatesszük abba az edénybe, amiben pirítottunk. Letakarjuk egy konyharuhával, és kétszeresére kelesztjük.
Enyhén zsíros kézzel kis darabokat tépünk a megkelt tésztából, és a muffinsütő mélyedéseibe dobjuk. Reszelt sajtot szórunk a tetejére, és 200 fokon 20 percig sütjük.
Tejföllel kínálva mennyei eledel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.