Elkészítés: Először is a sütőt előmelegítjük 180 fokra. Közben a 4 tojásfehérjét elkezdjük kemény habbá verrni, mikor már jól felvertük, hozzáadjuk kanalanként a cukrot vagy édesítőszert, és tovább verjük. Majd a lisztet is apránként adagoljuk, de közben már nem verjük, hanem keverjük, és végül a csipetnyi szódabirkarbónát is hozzáadjuk. A tepsit kibéleljük zsírpapírral, és ráöntjük a masszánkat, szépen elgyengetjük, majd kb. 10 perc alatt tűpróbáig sütjük.
Egy a tepsinkkel azonos méretű konyharuhát vizezzünk be, tegyük egy nagyobb tálcára. A forró sütőből kivett sütinket egyből helyezzük rá, vegyük le a sütőpapírt róla, majd pedig a konyharuhával együtt tekerjük fel, mintha a töltelék a vizes ruha lenne. Így feltekerve hagyjuk kihűlni.
A pudingport és a cukrot vagy édesítőszert elkeverjük egy kisebb lábasban, majd hozzáadjuk a tej-víz keveréket, és a szokásos módon pudingot főzünk belőle. Egy kicsit hagyjuk hűlni, mikor már nem annyira forró, kitekerjük a sütinket, és elterítjük rajta a pudingot. A banánt megpucoljuk, és a tészta végére fektetjük, majd pedig felcsavarjuk az egészet.
Hidegre tesszük, ha már teljesen megdermedt a puding, akkor tudjuk szépen szeletelni. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.