Elkészítés: 1. A húst feldaraboljuk, és az aprított hagymával, sóval, borssal és köménnyel egy tálba tesszük, olívaolajjal és egy citrom levével meglocsoljuk, összekeverjük. Legalább két órát pácoljuk így a húst. Közben az aszalt szilvát 90 percre langyos teába áztatjuk. Kevés vajat felolvasztunk, hozzáadjuk a mandulát, és aranysárgára sütjük a sütőben.
2. Egy serpenyőben felhevítünk olajat, a lecsöpögtetett húst aranybarnára sütjük. Ráöntjük a húslevest úgy, hogy 3/4-ig ellepje, és egy órát főzzük lassú tűzön lefedve.
3. A szilvát betesszük egy lábosba, a teát ráöntjük, megcukrozzuk, és kb. 15 percig főzzük lefedve. A szilvát utána lecsöpögtetjük, és sütőpapíron melegen tartjuk.
4. A maradék citromlevet rácsöpögtetjük a húsra és a fele mandulát hozzáadjuk. Az egészet állandó keverés mellett felhevítjük. A szilvák főzőlevének egy részét hozzátesszük. Tálalás előtt még egyszer felhevítjük, a szilvával körítve és a maradék mandulával megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.