Elkészítés: A 6 tojás sárgáját habosra keverem a cukorral, utána a vajjal. Beleteszem a lisztet, a sütőport, a tejet, a darált diót. Az egészet jól összekeverem. Előmelegített sütőben, lassú tűzön kisütöm.
Míg ez sül, addig a 6 tojásfehérjét keményre verem a 10 kanál cukorral.
Amikor a tészta már majdnem kész, de még nem teljesen, kiveszem a sütőből, megkenem baracklekvárral, és a tetejére simítom a felvert tojásfehérjét. Rászórom a diót egyenletesen. Visszateszem a sütőbe, és addig sütöm, amíg a tojásfehérje rózsaszínű nem lesz.
Ha kész, várok, míg hűl egy kicsit, aztán hosszúkás formára szeletelve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.