Elkészítése: Mártsuk az õszibarackot egy pillanatra forró vízbe, hogy könnyebben lejöjjön a héja, majd hámozzuk meg. Óvatosan mossuk meg az epret és csöpögtessük le. Szûrõben mossuk meg a ribizlit folyó víz alatt, itassuk le róla a vizet tiszta konyharuhával. Végül mossuk meg a sárgabarackot, töröljük meg és magozzuk ki.
Nagy tálba tegyük le rétegenként a 4 felé vágott õszibarackot, a sárgabarackot, a málnát, a földi epret és a ribizlit. Minden gyümölcsrétegre szórjunk náhány szem mandulát és néhány kávéskanál kristálycukrot. Az egészet tegyük hûtõszekrénybe, majd közvetlenül tálalás elõtt öntsük le száraz pezsgõvel a gyümölcssalátát. Tejszínhabbal kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.