Elkészítése: Mártsuk az õszibarackot egy pillanatra forró vízbe, hogy könnyebben lejöjjön a héja, majd hámozzuk meg. Óvatosan mossuk meg az epret és csöpögtessük le. Szûrõben mossuk meg a ribizlit folyó víz alatt, itassuk le róla a vizet tiszta konyharuhával. Végül mossuk meg a sárgabarackot, töröljük meg és magozzuk ki.
Nagy tálba tegyük le rétegenként a 4 felé vágott õszibarackot, a sárgabarackot, a málnát, a földi epret és a ribizlit. Minden gyümölcsrétegre szórjunk náhány szem mandulát és néhány kávéskanál kristálycukrot. Az egészet tegyük hûtõszekrénybe, majd közvetlenül tálalás elõtt öntsük le száraz pezsgõvel a gyümölcssalátát. Tejszínhabbal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.