Elkészítés: A piskótát széttördeljük, és összegyúrjuk a margarinnal. A masszát belenyomkodjuk egy sütőformába.
A zselét 1/4 liter hideg vízben elkeverjük a vaníliás cukorral. Kevergetve felmelegítjük, majd hagyjuk kihűlni. A túrókat tálba tesszük. A citrom héját csíkokra vágjuk. A levét kifacsarjuk, és 10 dkg cukorral együtt a túróba keverjük, majd hozzáadjuk a tortazselét. A tejszínt habfixálóval habbá verjük, a túrómasszába keverjük, és rákenjük a piskótalapra. Fóliával letakarva hideg helyen pihentetjük.
A citromhéjat 1 evőkanál cukorral kevés vízben felforraljuk. Hagyjuk kihűlni, és a süteményre kenjük. Megszórjuk pisztáciával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.