Elkészítés: A marináláshoz a hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A borsot durvára törjük. A csípős paprika magjait és ereit kivágjuk, húsát
felkockázzuk. A halszeleteket tálra tesszük, a hagymadarabokkal körberakjuk, hozzátesszük a paprikát, a borsot, majd a citrom levével és a borral meglocsoljuk. Lefedjük, és 2 órára a hűtőbe tesszük, közben a haldarabokat többször megfordítjuk.
Készítéskor kivesszük, lecsepegtetjük, megsózzuk, és oldalanként 3-5 percig grillezzük.
Ízlés szerinti körettel (saláta, sült krumpli, párolt zöldség) tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.