Elkészítés: A tejfölt elkeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd a citromok reszelt héjával és kifacsart levével. Felverjük a tejszínhabot, és óvatosan a krémbe keverjük.
Egy nagy tortaforma karimáját tortatányérra helyezzük, belső felét és alját körberakjuk babapiskótával, majd beleöntjük a krém felét. Ráhelyezzük a maradék babapiskótát, majd ráöntjük a krém másik felét. Fél napra vagy egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük, hogy megdermedjen a krém.
Amikor kivesszük, leemeljük a karimát, a piskótákat már a krém tartja. Tetszés szerint díszítjük, selyemszalaggal átköthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.