Elkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, óvatosan kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel. Mindegyik csirkemellre teszünk egy-egy darab rokfort sajtot. A hússzeleteket összehajtjuk, fogvájóval összetűzzük, és baconbe tekerjük.
A kis csomagokat alufóliába tekerjük, tepsibe vagy hőálló tálba tesszük, aláöntünk 1-1 dl bort és mustot, majd előmelegített sütőben 20 percet pároljuk. A fóliát kibontva szép pirosra sütjük.
A visszamaradó szaftot egy serpenyőbe kanalazzuk,beletesszük a szőlőszemeket, 1-1 dl bort és mustot öntünk rá, hozzáadjuk a vajat, majd beforraljuk. Ízesítjük, ha szükséges.
A csirkemellet a szőlővel és tetszőleges körettel tálaljuk /én rösztit készítettem mellé/. Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.