Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét és a cukor felét kemény habbá verjük, a sárgáját, a vizet és a cukor másik felét krémesre keverjük. A fehérjehabhoz hozzáadjuk a sárgája-masszát, a liszttel elkevert sütőport, a kakaót, és vigyázva összekeverjük. Beleöntjük egy margarinnal kikent, kilisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben 190 fokon 15-20 percig sütjük. A megsült piskótát kihűtjük, majd kettévágjuk. A zselatint 1/2 dl tejben az előirás szerint elkészítjük. A mázhoz a tejet, margarint és csokoládét lassan felmelegítjük, addig főzzük, amíg sűrűsödni kezd, majd levesszük a tűzről. A még langyos zselatint a maradék tejhez öntjük. A tejszínt habbá verjük, hozzáadjuk a zselatinos tejet, és még néhány percig keverjük. A piskóta alsó részét a tepsibe rakjuk, rákenjük a krém felét, ráöntjük a csokoládémáz harmadát, majd rákenjük a krém másik felét, betakarjuk a piskóta felső részével. A tetejére öntjük a csokoládémáz maradékát. Hűtőbe tesszük, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.