Elkészítés: Kevés olajon félig megpárolom a félbevágott olívabogyókat, majd aranybarnára pirítom benne a 3 részre tördelt tésztát is. Ha kész, a szezámmagot is pár pillanatra beledobom.(Vigyázat, a szezámmag könnyen megég, fél percnél tovább ne pirítsuk!) Rádobom a darabokra szedett halat, a fűszereket, és felöntöm annyi vízzel, hogy épp ellepje. Kis lángon fedő alatt párolom tovább. Ha kell, pótolom a vizet.
A megpuhult tésztához keverem a sajtot, majd addig főzöm, míg beleolvad, itt 1-2 dl vizet öntök bele, amennyit felvesz, hogy sajtszószos állagú legyen. (Keverni kell, mert könnyen odakap).
Azonnal tálalom, meglocsolom kis citromlével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.