Elkészítés: A kacsacombokat kifilézem, félbevágom és megsózom, utána lisztbe forgatom, majd a vajon megpirítom mindkét oldalát.
Az almákat megmosom, kikaparom a belsejét (ebből almaszósz is készülhet) és 180 fokos sütőben elősütöm 15 percig. Addig megfőzöm a rizst.
A hagymát megpucolom, apróra vágom, és pár percig kevés vajon megdinsztelem, utána hozzáadom a lekvárt és a sót, a fahéjat, majd utána a főtt rizst, óvatosan belekeverem a meggyet, hogy a rizs ne legyen mindenhol piros.
Az almát megtöltöm a rizzsel, felnőtteknek borsot teszek rá, és további 10 percig sütöm.
Utána tálalom az ételt: a töltött alma mellé helyezem a felvágott kacsafilét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.