Előkészítés: A burgonyát megmossuk, sós vízben kb. 20 percig főzzük, majd leszűrjük, megtisztítjuk, karikára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A főtt füstölt tarját nagyobb kockákra aprítjuk. A savanyú káposztát kissé összevágjuk, hogy ne legyen nagyon hosszú szálú.
Elkészítés: Serpenyőben az olaj felét felforrósítjuk, beletesszük a hagymát, üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a tarját és a káposztát. Megszórjuk köménnyel, lefedjük, és kb. 15 percig pároljuk. Ha kész, kitesszük egy tálra, és melegen tartjuk. A serpenyőben felforrósítjuk a maradék olajat, és a szeletekre vágott burgonyát kb. 10 perc alatt aranysárgára sütjük, majd megszórjuk majorannával. Visszatesszük a húsos káposztát, összekeverjük, megszórjuk sóval, borssal, jól átforrósítjuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.