Elkészítés: A megtisztított újburgonyát sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük és jól lecsepegtetjük. Egy edényben bő olajat hevítünk, beletesszük a burgonyát, és lefedve szép pirosra sütjük. Ezután a burgonyát az olajból szűrőkanál segítségével kiszedjük, és letakarva a további felhasználásig félretesszük. Serpenyőben vajat olvasztunk, hozzáadjuk a cikkekre vágott vöröshagymát, és üvegesre pirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a cikkekre darabolt gombát. Sóval, törött borssal, vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük, és erős lángon félig megpirítjuk. Rátesszük a cikkekre vágott paradicsomot, melynek előbb a héját és a magjait eltávolítottuk. Amikor minden megpirult, hozzákeverjük a megsütött burgonyát, és gyengén megsózva azonnal asztalra adjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.