Elkészítés: A pudingporból a tejjel, cukorral sűrű pudingot főzünk.
A túrót átturmixoljuk kevés tejben elkevert (melegített) zselatinnal, 3 evőkanál dzsemmel összekeverjük, majd a kihűlt pudinghoz vegyítjük. A maradék dzsemmel megkenjük a piskótatekercset .
A tekercset vékonyra szeleteljük, kibélelünk vele 1 félgömb alakú tálat, belesimítjuk a túrós pudingot és a levágott piskótával befedjük, majd jól kihűtjük.
Utána tálcára borítjuk, eperszemekkel díszítjük. Tehetünk rá tejszínhabrózsákat is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.