Elkészítés: A megtísztított, leöblített halat szárazra töröljük. Sózzuk, kevés citromlével meglocsoljuk, beirdaljuk. A zsemlyemorzsát összekeverjük a borssal. A halat elősször a tejbe, majd a borsos morzsába forgatjuk.
Serpenyőben felolvasztjuk a vajat, és a hal mindkét oldalát ropogósra sütjük. A kész halat előmelegített tálra rakjuk, majd a serpenyőben visszamaradó zsíradékhoz 1 evőkanál vajat és fél citrom levét adjuk, és besűrítjük.
A halat a citromos vajjal meglocsoljuk, pirított burgonyával körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.