Elkészítés: Az élesztőt felfuttatom, majd a liszttel, a vízzel, sóval és az étolajjal elkeverem, majd kelni hagyom bő fél órát.
Addig a kukoricát lecsöpögtetem, a sonkát apró kockákra vágom, a sajtot lereszelem.
A tepsit kiolajozom. Amikor a tészta eléggé megkelt, kinyújtom, két oldalát belisztezem, és a tepsibe rakom.
A negyedét megkenem vajjal, ide kerül majd a tejföl. A tészta többi részére (körülbelül háromnegyedére) jöhet a paradicsomszósz, amelyet ízlés szerint
fűszereztem. A tészta negyedét sonkával, egy másikat szalámival, egy harmadikat pedig a három keverékével megszórom.
Ha a feltéteket elhelyeztem, sajttal megszórom, és előmelegített sütőben körülbelül 20 perc alatt megsütöm. Az utolsó néhány percben, ha a sütőben van grill funkció, megpirítom a tetején a sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.