Elkészítés: Az élesztőt langyos cukros tejben megfuttatjuk, majd a hozzávalókkal összegyúrjuk. Kelesztjük meleg helyen, majd lisztezett deszkán 6 db kb. 30 dkg-os cipókra osztjuk. Ez fontos, mert igy egyformák lesznek a kiflik. Kinyújtjuk, majd 8 részre osztjuk, és megtöltjük őket a következőkkel: ketchupot összekeverünk sóval, cukorral, oregánóval és bazsalikommal. Ezt a krémet rákenjük a tésztára, majd reszelt sajtot teszünk rá, vagy összedarált felvágottat. Felcsavarjuk a kifliket, megkenjük tojással, és 200 fokon előmelegített sütőben kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.